tiistai 27. lokakuuta 2009

Oho, jäi päivittämättä.

Noniin, laitanpa tänne kaksi kappaletta videoita tälläkertaa. Lipsahti mielestä edellisellä kerralla. Kuitenkin peli on uudistunut suuresti taas viimekerrasta. Verta ja gorea on tullu runsaasti ja ruumiiden tutkiminen on nykyään mahdollista.

Tuota ruumiiden tutimista mietin pitkään, että miten se kannattaisi toteuttaa. Koska näppäimiä ei ole runsaasti pelaajalla, en voinut tehdä tutkimista nappiaktivoitavaksi. En myöskään halua että vastustaja kuoltuaan pudottaa tavaroita suoraan maahan. Tuolloin ne voisi poimia lennosta keksken kiivaan taistelun.

Nyt kyky toimii passiivisesti. Jos lähettyvillä ei ole vastustajaa, ruumiin voi tutkia. Riittää että kävelee vainajan päälle ja odottaa sekunnin. Tämän jälkeen jotain tipahtaa maahan ja sen voi poimia matkaansa. Jos kuitenkin vihollinen lähestyy liian lähelle, keskeytyy tutkiminen/tai sitä ei voi tehdä.

Jokaisella moninpelillä on tietty ongelma; Miten pitää kaikki pelaajat mahdollisimman pitkään pelssä? Myös minullekin tämä tuli eteen, kun kerran Legendum on ensisijaisesti moninpeli. Ratkaisin ongelman siten, että jos joku pelaaja kuolee kesken pelin, voi toinen vielä elossa oleva pelaaja herättää tämän henkiin. Ainoa ongelma tässä on se, ettei toista voi herättää henkiin jos lähettyvillä on vihollisia. Kuolleistaherätetty ei kuitenkaan saa kuin murto-osan hp:istaan takaisin, puhmattakaan itse herätysprosessin pituudesta. Herätystä voi kuitenkin nopeuttaa jos herättäjiä on enemmän kuin yksi.

Kaipaan kipeästi kommentteja, eli Jonne kommentoi kommentteihin joitain kommentteja.

Anyway tässä on uusimmat videot.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti