lauantai 9. toukokuuta 2009

Avaruuden valloittajat

Noniin, täällä taas. Olis tarkotus paljastaa ne pelaajarodut mitä tohon peliin olist tarkotus näin alustavasti tulla. Eli kuusi rotua näin alkajaisiksi. Tulevaisuuden lisäosissa sitten lisää heko heko. Vielä ei oo kunnon konsepteja piirretty, mutta googlaan tässä samalla sopivia kuvia netistä jos vaan löydän. Tarkotus oli että jokaisen pelaajan kansakuntalautaan tulee kuvia rodun eri yksilöistä. Tarkemmin sanottuna siviili, kauppias, sotilas ja diplomaatti. Ne ois siinä jotenkin hienosti aseteltuna Starwars juliste tyyliin. Kyl te tiedätte.

1) The Humangous

Tulevaisuuden ihmiset. Isoja ja läskejä! Kehitys on mennyt valitettavasti siihen suuntaan. Ainoastaan siviilit pystyvät kävelemään jaloillaan ja loput ylempiarvoiset leijuvat leijulaudoillaan. Rekat ja raksavälineet ovat näiden alusten teemoina ja keltainen on pääväri.





2) The Chapanese Empire

Nykyajan kommari Aasialaiset. Tiukka militaarinen kuri ja konservatiiviset ajatukset. Kaikki ihmiset ovat melkein identtisia klooneja toisistaan ja ainoastaan uniformusta voi tunnistaa mitä kyseinen henkilö tekee. Alukset mallintavat nykyajan sotalaivoja ja suurena innoittajana Space Battleship Yamato. Pääväri ruskea.










3) The Spoctopi

Avaruusmustekalat Metal Slugin tyyliin. Vihreitä ja limaisia avaruuskypärät päässä ne luikertelevat eteenpäin. Pääväri on vihreä ja alukset mallintavat mustekaloja, meduusoja ja muita vedeneläviä.









4) The Crustaceans

Halusin keksiä Tyranidmaisen rodun peliin. Joku rotu jonka alukset ovat isoja eläviä olentoja, eikä heillä oikein ole omaa teknologiaa. En halunnut hirviöitä ja koska peli on kuvitukseltaa hauska niin päätin luoda rapurodun. Erakkorapuja! Koko kansa koostuu erikokoisista ravuista ja alukset voivat olla isoja rapuja ja ravut ovat vallanneet toisten kansojen teknologioita ja ottaneet ne omaan käyttöön. Kuvittele jättikokoinen hummeri leijumassa avaruudessa jonka kylkeen on teipattu toisten kansojen aseita... ja kun pienemmät ravut ovat rakentaneet tämän jättiravun päälle omia tykkitorneja niin siinäpä on vasta pelottava vastus. Pääväri on yllättäen punainen.













5) DDR

Pelin pakollinen roboottirotu ja samalla pakolliset pahikset. Nimi tulee DDR muistista ja pakkohan noihin on nyt jotain Itä-Saksa juttuja yhdistellä. Ajatuksena oli rotu joka koostuu pääosin erilaisista tietokoneista ja niiden välisestä tekoälystä. Väritys olisi musta/harmaa ja alukset olisivat kulmikkaita könttejä.








6) Star Elves

Viimeisimpinä, muttei vähäisimpinä pelin pakollinen avaruuden sankarit rotu. Ideana oli heittää elffit avaruuteen ja nähdä miten käy. Mieleen tuli Star Trek ja mikä ettei. Vulcanit kehiin ja Spock roolimalliksi. En kuitenkaan halua kopioida Trekkialuksia (ainakaan täysin), joten ajattelin että otetaan vaikka Star Warsista mallia enemmän aluksiin. Imperiumin tähtituhoajat vaan isoimmiksi aluksiksi. Pääväri on sininen tietysti.










Siinä olis sitten rotua kerrakseen. Pitää jossain vaiheessa kehittää konseptit kuntoon kaikesta ni saatas jotain ihan oikeasti aikaiseksi rotuihin liittyen. Seuraavaksi voisi paneutua alusten saloihin ja mitä olen niihin keksinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti